OMGEVING ZUID-LIMBURGFASCINEREND MAASTRICHT

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Shoppen doe je in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Op culinair gebied is Maastricht ook zeker om op te eten. Caféetjes, terrassen op de mooiste pleinen, restaurants van haute cuisine tot Maastrichtse kost. Droom weg in het charmante Maastricht...

GAIAZOO

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De dierentuin is vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot 'Mooiste Dierentuin van de Benelux'. Je ontdekt in één dag de hele wereld en ontmoet vele bijzondere en unieke diersoorten.

BOKKENRIJDERSROUTE SCHINNEN

Het Schinnense buitengebied staat bekend om haar prachtig glooiend landschap. Het is landschappelijk zeer aantrekkelijk en kent veel cultuurhistorische en natuurlijke waarden. Hier treft u alle ingrediënten aan voor een afwisselend dagje uit: natuur, cultuur, lekker eten, folklore en monumenten. De gemeente ligt centraal in de schitterende omgeving van het Geleenbeekdal en het Stammenderbos.

ROMANTISCH VALKENBURG

Verscholen tussen mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, flonkert het mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Het vijf-sterren landschap met Valkenburg als middelpunt is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister. De lekkerste restaurantjes, kuuroord Thermae 2000, de grotten en een kasteelruïne, het is allemaal te vinden in Valkenburg aan de Geul.

Referenties

Contact

Ook in deze tijd kunt u bij ons veilig overnachten

Heisterbrug 111

6365 CC Schinnen

+31 (0)6 22448359

info@meensbb.nl